Egdraw er et selskap som ble startet tfor å betjene tegnings og designbehovene til den prefabrikerende industrien.

Egdraw Startet med et svært godt team. Vi har bevist vårt potensiale ved å levere svært gode tjenester til våre kunder med nyeste tilgjengelige teknologi og har med det fått en økende oppdragsmengde. Vårt team har svært dyktige medlemmer, som er godt innarbeidet på prefabrikerte løsninger, prefabrikert tegning, 3D detaljering, samt beregninger.

Vår filosofi med kunnskapsbasert arbeid er øvelse, trening og erfaring er alt. Godkjenning av tegninger er for at kunden kan sjekke om de savner noe, ikke for å sjekke om vi har gjort noe galt. Denne filosofien har tatt oss til toppen med stålkvalitetsdetaljer av høy kvalitet, hvor vi nesten ikke får markeringer på våre godkjenningstegninger.

Arbeidsflyt og kvalitetssikring

Den viktigste nøkkelfaktor til høy kvalitet, er nøyaktig detaljering i samsvar med design og rettidig innsending og streng overholdelse av en godt definert og etablert prosess og arbeidsflyt. Vår arbeidsflyt sikrer kvaliteten og samordningen.

Ledelse og kontroll av teamarbeid i prosess gjør detaljeringsteamet i stand til å oppnå og håndtere flere prosjekter uten å gå på akkord med presisjon eller tidsforpliktelser.

Med et dedikert og kvalifisert team av personell, er vi i stand til å skaffe detaljert utforming av tjenester med optimaliserte og rimelige byggteknikker for alle typer prosjekter. Vi er markedsledende gjennom en forpliktelse til å yte kvalitetstjenester og kostnadseffektivitet.

Fordeler med å jobbe med oss:

– Erfarne og dedikerte team

– Høy kvalitets detalj tjenester

– Respekterer tidslinjer

– Datasikkerhet

– kort tid på arbeidet

– Fleksibilitet

– Siste teknologi og programvare

– Konkurransedyktig